Ми впевнено крокуємо у майбутнє, щоб зробити просту буденність особливою!
Вже в цьому році Sika Україна приймає участь у кількох проектах по вклеюванню трамвайних рейок, адже ми впевнені, що за цією технологією – майбутнє, і справді віримо, що зовсім скоро вона буде застосована у багатьох містах України.

Технологія полягає у наступному: замість шпал вкладаються спеціальні залізобетонні плити з “каналами”, в які вставляються та фіксуються рейки, а після цього заливається поліуретановий матеріал Sika Icosit KC, який після швидкої полімеризації буде надійно утримувати рейку в проектному положенні та розподіляти навантаження. Матеріал Sika Icosit KC – довговічний, стійкий до хімії, еластичний та водночас достатньо міцний, щоб витримувати велику вагу.

Дана технологія дозволяє значно знизити рівень шуму та вібрації під час руху вагонів, зменшити зношування колій та рухомого складу.
Суцільна або часткова вклейка широко застосовується при будівництві та реконструкції колій рейкового транспорту в Німеччині, Швейцарії, Франції, Великій Британії, Польщі, Угорщині, а тепер все частіше зустрічається і в Україні.

Наразі, технологія Sika Icosit KC використовується для відновлення трамвайних переїздів в Оболонському районі міста Києва. Наші партнери, компанія Railstroy працюють і вдень, і вночі, а би пасажири трамваїв та автомобілісти скоріше змогли оцінити зазначені переваги!